Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Airbnb rabatkode – spar 303 kr.

** Opdatering 2020: Airbnb-kuponen er i øjeblikket kr. 303 værd. Denne rabatkode kan også bruges af personer som ikke arbejder i rejsebranchen.

Uanset om du har brugt Airbnb før, eller skal gøre det for første gang, kan du gøre brug af rabatten. Du kan bruge rabatkoden, selv hvis du allerede har en Airbnb-konto og brugt det flere gange. Eneste krav for at gøre brug af den fulde 303 kr. Airbnb-kupon – se via linket.

Rabat-koden gives til brug på næste leje (220 kr. i rabat på leje til minimum 500 kr.) samt til en Airbnb oplevelse (83 kr i rabat), hvilket samlet udgør de 303 kr..

Opret dig via dette link – så får du op til 303 kr. rabat
https://www.airbnb.dk/c/mortenn307?currency=DKK

Hvordan får jeg min Airbnb-rabat?
Når du har klikket på knappen for Airbnb-kuponkode ovenfor, og du har oprettet en ny Airbnb-konto med en e-mail, der ikke er brugt til at oprette en anden konto, tilføjes de samlet 303 kr. Airbnb-rabat automatisk til din konto. Når du er logget ind, vises din kredit på din profil.

Kan jeg bruge Airbnb rabatkoden selvom jeg ikke er en ny bruger? JA!
Du skal logge ud af din nuværende konto, før du klikker på knappen nedenfor. Du bliver nødt til at oprette en ny Airbnb-konto med en ny e-mail, der ikke før har været brugt, for at gøre brug af denne Airbnb-kupon.

Har selv brugt Airbnb flere gange – alle var positive oplevelser. Som her, hvor vi lejede et lækkert poolhus i Noosa, Australien.

Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *