Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Hoteller i Berlin til halv pris

Berlin — travel agent rates

Berlin er en by som mange af os danskere elsker. Det er nemt at komme dertil og der er altid noget nyt at opleve. Når man oveni købet kan overnatte der til halv pris som ansat ved et rejsebureau bliver det pludselig endnu mere attraktiv at snuppe en forlænget weekend i denne skønne by.

Vi har her fundet frem til nogle gode priser på nogle gode hoteller i byen som du kan bruge til inspiration.


Os der har været i Berlin flere gange ved at dette er en by uden et rigtigt centrum område. Så kommer man for shopping er området omkring Kurfürstendamm fyldt med masser af spændende butikker og de store kendte varehuse. Dog er der i dette område ikke særlig mange barer og diskoteker. Kommer man til Berlin for at få en festlig weekend anbefales områderne omkring Alexanderplatz i den østlige del af byen. Dette område er de unges foretrukne og her finder man også en del andre danskere og danske tøjbutikker som f.eks. Wood Wood og Hummel.

Vi har her fundet fire hoteller i Berlin hvor du som travel agent får gode rabatter:

Kort over hotellerne i Berlin


1. Budget: Park Inn City West (fra 238 kr. pr. nat)

— Spar op til 50%

Billigt hotel beliggende ved Kurfürstendamm med alle de store butikskæder. Det er nemt at finde en gratis parkerings plads i nærheden af dette hotel. Her får du virkelig meget for pengene.

Hotellet har fået 4 ud af 5 stjerner på tripadvisor.

Søg efter priser og book her: http://book.rezidor.com/travelagents/dk

Hotel  Hotel skilt    


2. Standard: Park Inn Alexanderplatz  (fra 368 kr. pr. nat)

 — Spar op til 50%

Godt stort hotel beliggende lige midt på Alexanderplatz. Hotellet er utroligt højt så der er en super udsigt over byen fra de fleste værelse. Kører du i bil kan det anbefales at parkere et andet sted end i hotellets p-kælder da dette kan blive dyrt. Der er mange steder at parkere gratis i Berlin hvis man ikke holder lige ved hotellet.

Hotellet har fået 4,5 ud af 5 stjerner på tripadvisor.

Søg efter priser og book her: http://book.rezidor.com/travelagents/dk

Berlin hotel  Park Inn    Park Inn Radisson Berlin


3. Luksus: Radisson Blu Berlin (fra 517 kr. pr. nat)

— Spar op til 50%

Dette hotel ses som værende et af de bedste hoteller i Berlin, ikke mindst pga. sin helt centrale placering tæt på alt men også for dets store akvarium i midten af lobbyen. Du kommer til at bo lige ved siden af nogle af de smukkeste bygninger i Berlin samt den kendte museums ø. Fra dette hotel er det nemt at komme rundt med offentlig transport så det kan anbefales at parkere bilen et gratis sted også tage rundt med offentlig transport eller gå da du her bo tæt på det meste.

Hotellet har fået 4,5 ud af 5 stjerner på tripadvisor.

Søg efter priser og book her: http://book.rezidor.com/travelagents/dk

Hotel      


4. Luksus: Ritz-Carlton Berlin (623 kr. pr. nat)

— Spar op til 64%

Klassisk luksus hotel lige ved Postdamer Platz i Berlin. Flot hotel med en central placering i centrum samt få meter til en metro station. Fra hotellet er der ikke langt til Sony Center, Brandenburger Tor samt det jødiske monument.

Hotellet har fået 4,5 ud af 5 stjerner på tripadvisor. (Det fjerde bedste hotel i Berlin og vinder af Travelers Choice Award 2012)

Søg efter priser og book her: http://www.marriott.com/ (Når du laver en hotel søgning skriv TVL i “promotional code” under Special rates)

Postdamer Platz hotel  Berlin    Berlin


Der findes også masser af andre gode rabatter at finde ved andre hotel kæder. Prøv dig frem via de links du finder i oversigten over hoteller som har travel agent rates her. Oversigten.

Har du et forslag til et godt og billigt hotel i Berlin, så skriv det endelig som en kommentar nedenfor og det vil blive tilføjet listen til gavn for alle os andre.


Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev?Hvor vi informerer dig om agent rabatter du ikke vil gå glip af!