Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Luksus i Dubai og Abu Dhabi med agent rabatter

Hold ferie i Dubai og det nye Dubai – Abu Dhabi.

Dubai og Abu Dhabi er blevet mere og mere populære feriemål for danskere og ikke mindst for os i rejsebranchen. Der er utroligt mange spændende ting at opleve for alle. Og der er ikke mindst mange gode rabatter at hente for travel agents. Hoteller og især de 4-5 stjernede af slagsen kan have nogle sky høje priser i Abu Dhabi og specielt Dubai. I de Forenede Arabiske Emirater finder man verdens vildeste og verdens største af mange ting – og også hotellerne er i en liga for sig selv. Så hvorfor ikke benytte sig af muligheden for at prøve et af de mange 5 stjernede hoteller som man kan få 50-70 procent rabat på som ansat i rejsebranchen. Det er også blevet en del nemmere og billigere at flyve til Dubai nu hvor både Emirates og Norwegian flyver direkte fra København.


Vi har hos travelagent.dk kigget nærmere på mulighederne for rabatter i Dubai og Abu Dhabi og har nedenfor lavet en liste med tips til hvor man især kan finde tilbuddene.

 

Fairmont – spar 70 % på  4 & 5 stjernede hoteller – Kan anbefales!

Der er virkelig penge at spare på Fairmont hotellerne i både Dubai og Abu Dhabi. Som ved andre hotelkæder skal man melde sig ind i deres travel agent club (famous agents) for at kunne booke til private rejser som travel agent. Før vi hos travelagent.dk bookede hos dem første gang skrev vi til dem for at høre om det var nødvendigt at have booket til kunder først da dette stod i deres betingelser. Dette var dog ikke et krav meldte de tilbage og man booker bare direkte via deres famous agent website. Dette er meget nemt når man først har tilmeldt sig. Os hos travelagent.dk har selv prøvet at booket ved Farimont i Dubai (sparede 66% på værelsesprisen som derfor blev ca. 630 kr pr. nat for os) samt boede vi også på det 5 stjernede Fairmont resort i Abu Dhabi hvor vi fik 3 nætter for kun 520 kr. pr. nat. Disse hoteller, og i sær til prisen, kan de klart anbefales.

Du kan tilmelde dig og booke hotellerne her:

http://famousagents.frhi.com/

Vil du se hotellerne kan det gøres på deres hjemmeside:

http://www.fairmont.com/

Hotels

 

Rezidor (Radisson og Park Inn) – spar 50%

I Dubai og Abu Dhabi finder man en håndfuld Radisson og Park Inn hoteller hvor du kan få gode rabatter. Det er dog forskelligt fra dato til dato hvilke hoteller der er rabatter ved og muligt at booke til travel agent rates. Der er nogle flere black out dates sammenlignet med f.eks. Fairmont og Dusit. Men gode luksus hoteller til meget fornuftige priser hvis du rejser på det rigtige tidspunkt. En god ide er at booke i god tid her. En positiv ting ved Reziodor er at der ikke kræves noget login eller profil for at kunne booke – kun at du kan fremvise at du arbejder hos et rejsebureau.

Prøv dig frem her:

http://www.travelagent.rezidor.com/

 

Dusit hotels i Dubai  – spar 40%

Dusit er en hotelkæde som især har en del hoteller i Thailand men også nogle stykker i Dubai. Især deres lejlighedshotel i Dubai Marina er interessant da man kan booke lejligheder med plads til 4-6 personer, hvilket ikke er normalt når det er tale om de billige travel agent rates. Derudover kræver det intet login eller profil for at se priserne eller booke et værelse.

Se mere om Dusit hotels her:

http://www.dusit.com/en/travel-agents/travel-industry-rate.html

 

Jumeriah hotel group – spar op til 60%

Disse hoteller er nogle af de bedste i Dubai samt med top beliggenhed.  Priserne er normalt også derefter. De har ikke nogen decideret travel agent side online men du kan kontakte dem via mail for at høre deres agent priser i den periode du planlægger at besøge Dubai eller Abu Dhabi. Jumeriah hotels råder over et af verdens nok mest kendte hoteller, nemlig det 7 stjernede Burj Al Arab. De har dog også andre hoteller som almindelige mennesker og ikke mindst travel agents har råd til at betale for. Selvom man kan spare op til 60 % på deres hoteller er de stadig ikke billige men det skal jo også siges at disse hoteller er nogle af de allerbedste i Dubai og Abu Dhabi. Med travel agent rabat starter priserne fra ca. 800 kr. pr. nat.

Du kan kontakte Jumeriah på denne mail for at høre om deres agent priser:

helpdesk@jumeirah.com

Se hotellerne på deres website:

http://www.jumeirah.com/Hotels-and-Resorts/

Jumeirah hotels

 

Andre hoteller med rabatter og tilbud i Dubai og Abu Dhabi

Der findes også andre hoteller til specielle travel agent rates. Se en samlet liste her og prøv dig frem. Skriv gerne en kommentar her på siden hvis du har prøvet et godt hotel eller fundet en god rabat vi kan tilføje.

http://www.travelagent.dk/travel-agent-rates/


Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *