Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Morgans hotel group rabatter – spar 50%

Morgan Hotel Group består af i alt 13 hoteller fordelt i New York, Los Angeles, Miami, San Francisco, Boston, London og Marrakech. Hotellerne er alle af en høj standard med fokus på design. De har nogle rigtig fornuftige priser til travel agents som vi har fundet et par eksempler frem til dig som kan ses nedenfor. Derudover har de også typisk nogle meget centrale beliggenheder i byerne.

Der er ikke nogen agent priser at finde på hotellerne i San Francisco og Marrakech endnu, derfor er der ikke pris eksempler for disse.

Bemærk at man ved nogle af hotellerne kun kan se de billige agent priser ca. 1 – 2 måneder frem. Ved andre er det dog muligt at se agent priser op til 6 måneder frem.

For at se priserne besøg da www.morganshotelgroup.com – søg efter priser og skriv:  SPTRAV  i feltet “PROMO CODE”.

Pris eksempler:

new-york-hudson-hotelmiami-beach-mondrian

los-angeles-mondrianboston-morgan

london-morgan

Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

5 kommentarer

 1. Niklas

  Fungerar inte. Den säger “invalid promotion code”

  • Hej Niklas..

   Jeg har lige testet siden og de steder jeg har testet virker agent koden fint – SPTRAV

   Nu ved jeg ikke hvilket hotel det er du prøver at søge ved? Prøv evt. nogle andre datoer og husk at det skal stå i det felt der hedder PROMO CODE..

   Morten, Travelagent.dk

 2. Niklas

  Konstigt. Jag får inte den koden till att fungera. Har testat på många olika datum. Någon speciell länk man behöver använda? Har testat london och new york i slutet av mars/ mitten av mars.

  • Har lige tjekket på London og New York også.. Tjekkede lige Hudson hoteller i New York og det har kun agent priser frem til og med d. 1 marts. Som jeg også har skrevet i indlægget ovenfor er det på nogle af dem kun muligt at se agent priser 1-2 måneder frem i tiden. Så prøv evt. at søge på New York når du kommer tættere på at skulle afsted.

   London (Sanderson Hotel) kan jeg dog godt se agent priser på i slutningen af marts. F.eks. 18.-25. marts er agentprisen 134 pund.. St Martins Lane hotellet har også agent priser i marts til 109 pund..

   Så ved ikke hvorfor det ikke virker for dig.. Prøv evt. dette link – vælg datoer – skriv derefter (SPTRAV) i promo code feltet og klik på apply..
   http://www.stmartinslane.com/en-us/#/home/calendar/

 3. Niklas

  Stort tack för hjälpen. Nu fick jag det att fungera 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *