Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

New York, Washington D.C. & roadtrip i Florida

I april og maj var det den skønne tid, hvor turen for 3. gang gik til USA – med storbyferie i New York og Washington D.C. og luksus roadtrip i Florida. Selvfølgelig kombineret med en masse gode agentrabatter, hvilket gjorde det muligt at bo på nogle dejlige luksus hoteller og få gratis billetter til de store temaparker i Florida. Det hele er beskrevet nedenfor.

(Budget og priser findes nederest på denne side)

Bemærk! Disse rabatter er kun for ansatte i rejsebranchen – der kræves bevis for dette ved booking.

Rejseruten..

Kort over ruten

Kort over ruten

Flybilletten..
Hele planlægningen af denne rejse startede i efteråret, hvor flybilletterne blev købt. Disse blev dog ikke købt som agent billetter. Vi fik vores flybilletter til 4.800 hos Lufthansa (Billund – New York / Orlando – Billund). Derudover skulle vi også bruge en flybillet mellem Washington D.C. og Orlando som vi fik til 585 kr. hos JetBlue.

Efter flybilletten er i hus..
Det var nu blevet tid til at finde hoteller til de forskellige destinationer. Vores budget var ca. 8.000 pr. mand for hoteller i 19 nætter. Vi var klar over at man selvfølgelig kan gøre det langt billigere, men dette var vores maks beløb. (I USA findes der mange forskellige hotelskatter, resortfees og parkering – så regn altid med der kommer ekstra udgifter når du ser en amerikansk hotel pris)


New York – Times Square

I New York hvor vi startede rejsen havde vi 4 nætter på Millennium Broadway som ligger lige på Times Square – fantastisk placering for en første gangs rejsende til New York. Hoteller omkring Times Square har normalt skyhøje priser men som travelagent kunne man heldigvis få værelser hos Millennium til under halv pris. Vi betalte derfor ca. 1.000 kr. pr. nat inkl. alle hotelskatter – hvilket er billigt i forhold til beliggenheden på Times Square. Normalprisen ligger mellem 2.000-2.500 pr. nat. Værelset var stort og med en flot udsigt udover New York fra 47. etage. Hotellet kan varmt anbefales.

Se hvordan du booker dette hotel til agent pris

Millenium Broadway – værelse på 47. etage med flot udsigt


Washington D.C.

Turen gik efter New York videre med tog (Amtrak) i ca. 3 timer til Washington D.C. – Husk at køb din togbillet hjemmefra så er den langt billigere. Vi gav 285 kr. pr. billet.

I Washington D.C. boede vi på Fairmont som er et meget fint klassisk Upscale hotel som har pool og spa. Hotellet er BMW partner så man kunne låne specialbyggede BMW cykler gratis på hoteller – hvilket er en nem måde at se Washington D.C. på da byen ikke er så stor.

Det er også muligt at tage “Circulator” bussen som stopper tæt ved hotellet. Denne bus stopper ved banegården man ankommer til fra New York (Union Station) samt de fleste seværdigheder i midtbyen og koster kun 1 dollar hver gang man stiger på – så der er ingen grund til at benytte de dyrere Taxaer for at komme rundt.

Fairmont hotellet koster som agent kun 99 dollars pr. nat + tax (ca. 690 kr. inkl. tax). Hvilket må siges at være her vi fik den største besparelse på hele turen da normal prisen på dette hotel ligger på 400 – 500 dollars (2.300 – 2.900) pr. nat. Dejligt og lækkert hotel med højt service niveau og store flotte værelser. Melder man sig ind i Fairmonts kundeklub inden ankomst er Wifi samt lån af cykler gratis.

Se hvordan du booker agent priser hos Fairmont her

Fairmont Washington D.C. — Stort flot værelse — Gratis lån af fede BMW cykler


Orlando

Billeje med agent rabat i Orlando, Florida
Efter en kort flyvetur fra Washington D.C. med JetBlue og deres blå chips ankom vi til Orlando – verdens største legeplads. Det var også nu det var tid til at hente lejebilen. Vi havde hjemmefra bestilt en Standard SUV med guld pakken (ekstra chauffør, 1 tankfuld benzin og alle forsikringer) hos Alamo til agent pris. 14 dages billeje kostede kun 2.400 kr. i alt – billigt. Hos Alamo i Orlando vælger man selv hvilken bil man vil have i den klasse man har bestilt – der var ca. 8 forskellige SUV´s / 4 hjulstrækkere vi kunne vælge – vores valg faldt på en lækker ny og stor Ford Escape. Man kan booke med op til 30% rabat i hele USA på Alamo´s agent side her – https://www.alamo.co.uk/partners/staff/trade/

Ford Escape fra Alamo (Standard SUV)

Hotellet i Orlando
Vi boede på Omni at Champions Gate som ligger lidt væk fra Orlando centrum men stadig tæt på de mange forlystelsesparker. Dette er et utroligt flot luksus resort med høj service og kæmpe pool område med bl.a. en lazy river samt voksen pool. Melder man sig ind i deres kundeklub inden ankomst får man gratis Wifi på hotellet samt gratis drikkevarer leveret til døren om morgenen. Prisen for travelagents ligger på ca. 700 kr. pr. nat. Vi fik et stort værelse med balkon og der var rengøring 2 gange om dagen.

Læs mere om hvordan du booker til agent priser hos Omni i Orlando

En lille del af pool-området ved Omni, Orlando

Temaparkerne og gratis entré
I Orlando er antallet af store tema- og forlystelses parker enormt. Mange af dem har nogle rigtig gode fordele for travelagent. Besøgte selv SeaWorld og Universal gratis på min rejse.

Du kan få følgende fordele:

 • 2 gratis billetter til SeaWorld eller Busch Gardens (værdi ca. 1.000 kr)
 • 2 gratis billetter til Legoland (værdi ca. 1.000 kr)
 • 1 gratis 2-dags billet til Universal Studios (værdi ca. 850 kr)
 • 1 gratis billet til NASA Kennedy Space Center (værdi ca. 300 kr)

Læs mere om hvordan du skaffer disse agent billetter

Gratis agent billet til SeaWorld Orlando


Fort Myers Beach

På Floridas vestkyst finder man du smukke brede hvide sandstrande hvor man også kan samle konkylier. Ved Fort Myers Beach er der en meget laid back hippie beach stemning uden nogle af de store kædehoteller. Derfor er det også meget svært at finde agent rabatter i lige netop dette område. Vi valgte derfor at bo på det billige men populære Beach Motel Resort – Outrigger – som ligger direkte på stranden. Vi betalte derfor normalprisen på 550 kr. pr. nat.

Outrigger Beach Resort, Fort Myers Beach


Miami Beach

Miami Beach er kendt som en trendy by hvor mange amerikanere tager til for at klæde sig pænt på og skeje sig ud. Den smukke strand, luksus hoteller, Oceans Drive, Art Deco og dyre biler er bare noget af det man finder i Miami Beach.

Det er de riges lejeplads – men også et skønt sted at holde ferie. Hotellerne i Miami South Beach hvor det hele sker er dyre, meget dyre. Vi valgte derfor et hotel som ikke lagde direkte ud til stranden men kort afstand derfra. Mondrian hotellet har nogle utroligt lave agent priser på et meget smart og trendy hotel. Vi valgte at bruge lidt ekstra på dette hotel og fik derfor en 2 værelses suite med balkon med udsigt til havet. Vi betalte en agent pris på 1.100 kr. pr. nat (normalprisen for samme værelse var 2.600 kr. pr. nat). Tip: Parkering ved dette hotel var ekstremt dyrt (37 dollars pr. nat), men lige ved siden af ligger et parkeringshus hvor det kun koster 15 dollars pr. nat.

Sådan booker du Mondrian Miami South Beach til agent pris

Mondrian South Beach – et utroligt flot og moderne hotel


Key West

Key West er den sidste af af The Keys som ligger i den sydligste del af florida. Køreturen hertil går over utallige broer og vandet er utroligt smukt. Grundet Key West´s lille størrelse men store popularitet er hotelpriserne meget høje. Vi valgte derfor at bo på et af de historikse guest houses man finder mange steder i Key West. Vores sted hed Chelsea House. Værelset var meget meget småt men fint og hyggeligt. Prisen var 1.100 kr. pr. nat inkl. skatter og morgenmad.

Chelsea Guest House, Key West

På vores tur sejlede vi rundt om turen på vandscooter med Barefoot Billys samt tog på et Delfin/snorkel/sunset Cruise med Captain Gary, Dolphin Safari – Begge dele kan varmt anbefales mens man er i Key West. Husk at bede om 20% rabat hvis I bestiller – det får man hvis man spørg om der er rabatter.


Fort Lauderdale

Sidste stop på vores rejse var Fort Lauderdale som ligger lidt nord for Miami. En skøn by hvor det hele ikke er lige så hektisk som i Miami. Da dette var vores sidste stop inden vi skulle hjem havde vi valgt at her skulle vi bo godt og med havudsigt. Vi boede derfor i en Cool Corner Suite på det smarte W hotel Fort Lauderdale. Det var virkelig et lækkert hotel værelse med en enorm 50 kvm. altan. Hotellet ligger i første række til havet hvilket er et stort plus. Det var næsten lidt for meget plads til kun 2 personer. Parkering koster hele 32 dollars pr. nat – men lige en gade bag ved hotellet kan man parkere gratis. Med agent rabat skulle vi give 1.500 pr. nat for en suite. Normalprisen var over 3.000 kr. pr. nat. Det er dog også muligt at booke deres almindelige værelser fra 850 kr. med agent rabat.

Læs mere om hvordan du booker dette hotel til agent pris gennem Marriott

W Hotel

W Hotel Fort Lauderdale — Altanen

Billigere alternativ i Fort Lauderdale
I Fort Lauderdale kan man også bo på Hyatt Regency som har nogle rigtig favorable priser til travelagents. Agentprisen starter fra kun 510 kr. pr. nat inkl. skatter. (Normalpris 1.020 kr. pr. nat)

Sådan booker du Hyatt til agent priser


Budget for vores rejse (for 2 personer)

New York, Washington D.C. & Florida (i 3 uger)

Transport

 • Flybillet med Lufthansa (Billund – New York / Orlando – Billund) – 4.800 kr. pr. person
 • Togbillet (New York – Washingtond D.C.) – 275 kr. pr. person
 • Flybillet hos JetBlue (Washington D.C. – Orlando) – 555 kr. pr. person
 • Lejebil hos Alamo i 2 uger inkl. forsikringer, 1 tank benzin og ekstra chauffør – 2.400 kr. i alt

Hoteller

 • Millennium Broadway, New York 4 nætter – 4.000 kr. i alt
 • Fairmont, Washington D.C. 2 nætter – 1.400 kr. i alt
 • Omni, Orlando 4 nætter i balkon værelse – 2.900 kr. i alt
 • Outrigger Beach Resort, 2 nætter (Normal pris) – 1.100 kr. i alt
 • Mondrian, Miami Beach, 2 nætter i One Bedroom Balcony suite – 2.200 kr. i alt
 • Chelsea House, Key West, 2 nætter – 2.200 kr. i alt
 • W Hotel, Fort Lauderdale, 3 nætter i Cool Corner Suite – 4.500 kr. i alt

Samlet pris (transport = 13.660, hoteller =  18.300) = 31.960 kr. i alt / 15.980 kr. pr. person

Prisen uden agent rabatter ville have været  = 48.800 kr. i alt / 24.400 kr. pr. person


Billigere alternativ*

Vælger man at bo på andre hoteller i henholdsvis Orlando, Miami og Fort Lauderdale kan man spare en del.

 • Radisson i Orlando (ca. 316 kr. pr. nat) – 4 nætter = 1.270 kr. i i alt inkl. taxes
 • Hyatt i Fort Lauderdale (ca. 510 kr. pr. nat) – 3 nætter = 1.530 kr. i alt inkl. taxes
 • Hyatt Regency Miami Downtown (ca. 490 kr. pr. nat) – 2 nætter = 980 kr. inkl. taxes

Samlet pris (transport = 13.660, hoteller =  12.200) = 25.780 kr. i alt / 12.890 kr. pr. person

*Priserne kan selvfølgelig svinge efter sæson


Har du et spørgsmål eller en kommentar, er du velkommen til at skriv i kommentar feltet nedenfor.

Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

5 kommentarer

 1. jenny

  Hej!
  Tack att du delar med dig! Speciellt i denna djungel av hotell och erbjudanden etc.

  Uppskattas!
  Mvh Jenny!

 2. Mario

  hei

  Starwood har gjort om på sidene sine, finner ikke lenger pro learning. Kan i hjelpe?

  • Hej Mario..

   Beklager det noget forsinkede svar. Det er rigtigt at de for nyligt har ændret deres system. Den nye adresse er derfor spg.com/pro. Der logger du ind med samme brugernavn og password som før. Pro Learning (hvor du bl.a. booker deres hoteller til agent-priser) finder du under den fane øverst som hedder – “Inside SPG”.

   /Morten, Travelagent.dk

 3. Tina

  God information at læse det du har skrevet. Vil lige høre hvordan man køber billetterne til amtrak fra New York til Washington. Da vi skal derover til juli og vi kan ikke finde de billige billetter du skriver om. Hilsen Tina

  • Hej Tina.
   Du kan købe billetterne på http://www.amtrak.com, jeg kiggede lige på hvad de koster i juli (New York, Penn Station til Washington D.C, Union Station) og der fås der billetter næsten alle dage for kun 52$ pr. person.

   God tur, I kan godt glæde jer 🙂

   Hilsen Morten, travelagent.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *