Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Revolut – slip for bankernes gebyrer i udlandet

De sidste 2 år har vi brugt Revolut’s Mastercard på vores rejser, og i denne artikel vil vi fortælle, hvordan du slippe for bankernes høje gebyrer og kan spare mange penge på dine rejser, og derudover lige nu får dit første kort gratis.

 

 

Hvad er Revolut?

Revolut er en engelsk app-baseret bankvirksomhed som blev grundlagt i 2015, med det formål at gøre op mod bankernes stigende gebyrer og omkostninger for os rejsende, og andre der køber ting via nettet i forskellig valuta. De tilbyder et betalingskort som er gratis at have, og derudover har du også mulighed for at bruge Apple Pay, hvilket kun gør det endnu lettere at betale når du er på farten. Revolut har i skrivende stund over 8 millioner brugere.

 

 

Undgå bankernes valutatillæg på 2%

Selvom EU har gjort det “gratis” at betale med betalingskort i hele unionen, så slipper du altså ikke for bankernes valutatillæg. Det er måske ikke noget du tænker over når du rejser, men tillægget er typisk på 2%, hvilket bankerne ikke ligefrem råber højt om.

Ved at bruge Revolut betaler du kun den officielle vekselkurs i det øjeblik du bruger kortet. Køber du f.eks en lækker ny iPhone hos Apple på 5th avenue i New York til 1000USD, så slipper du altså ca. 20USD (ca. 130 DKK) billigere, da din egen bank ikke også lige skal have sin andel.

Udover at slippe for de 2%, så kan du også gratis hæve penge i udlandet, for hvad der svarer til 1.500 DKK om måneden i hæveautomater over hele verden. Vi besøgte tidligere i år Tyrkiet, hvor vi hævede, hvad der svarer til 1.000 DKK i Tyrkiske lira. Vi fik 845 Lira udbetalt.

Havde vi derimod brugt vores egen bank, havde det kostet 2%, og derudover 50DKK i hævegebyr, hvilket betyder at vi kun havde fået 786 Lira udbetalt for vores 1.000 DKK – det er altså en forskel på 69 DKK, eller næsten 7% i gebyrer. Ved blot én kontanthævning!

Revolut er 100% app-baseret, hvor du hele tiden har et fuldt overblik over dit forbrug. App’en tilbyder et hav af funktioner f.eks kan du: Låse/Oplåse kort, veksle på forhånd når der en fordelagtig kurs, bruge områdebaseret sikkerhed, gratis bankoverførsler til det meste af verden og meget mere.

 

 

Kampagne
– Få et gratis kort

Lige nu tilbyder Revolut dig dit første kort gratis, hvis du opretter dig via vores link – https://revolut.com/referral/mortenoqp!metal

 

 

Sådan gør du:

 

 1. Opret dig via dette link:
  https://revolut.com/referral/mortenoqp!a13221
 2. Bestil dit Revolut kort
 3. Vent på at dit kort lander i postkassen / el. brug det med det samme via deres App el. Apple Pay

Du kan altid få dine penge udbetalt igen, hvis du ikke syntes om app’en og kortet.

 

Video om Revolut

Revolut - sådan fungerer det

Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

2 kommentarer

 1. Brian H. Rosenqvist

  Jeg har benyttet Travelagent.dk-linket til Revolut, modtaget et kort, brugt det og nu ventet en uge, men savner stadig min lovede “velkomstbonus” på kr. 100,-
  Når jeg bevæger mig rundt på Revolut-hjemmesiden, kan jeg heller ikke finde en kontakt-mail, hvor jeg kan få svar på den manglende bonus-betaling – kan travelagent.dk mon være mig behælpelig?

  • Morten

   Hej Brian.
   Er glad for at høre at du har gjort brug af linket. Velkomstbonussen burde komme med det samme du har sat penge ind på kortet.

   Jeg synes også du skal prøve at tage fat i Revolut. Du kan kontakte dem via App’en – klik på Dashboard -> derefter på taleboblen øverst med et spørgsmåltegn i. Scroll ned, og du finder “Chat med os”. Der skriver du bare til dem, så plejer de at være hurtige til at svare.
   Vil jo være ærgerligt at gå glip af din velkomstbonus, hvilket jo også betyder at jeg heller ikke har fået en henvisningsbonus 😉

   Mvh.
   Morten, Travelagent.dk

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *