Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

San Francisco – vestkyst favorit i USA

San Francisco er en meget populær ferieby blandt amerikanere samt os i Skandinavien. Byen byder på et hav af seværdigheder, stejle gader, sporvogne, Alcatraz, Golden Gate bridge, søløver og forskellige bydele. Byen er meget modsat resten af USA da det er en meget åben og mangfoldig by. På grund af byens store popularitet er hotel priserne også typisk derefter. Nu hvor du kan flyve direkte fra København til San Francisco er byen også blevet endnu mere attraktiv at tage til for os danskere.

Der er ikke mange hoteller der udbyder gode rabatter til travel agents og der er en del black out dates. Men skal du til San Francisco er det værd at kigge nærmere på disse hoteller. Flere vil blive tilføjet og skriv gerne en kommentar hvis du kan anbefale et godt hotel i San Francisco.


Radisson Fishermanswharf (fra 535 kr. pr. nat)

— Spar ca. 50%

Hotel med en rigtig god beliggenhed tæt ved Fishermanswharf. Hotellet har derudover udendørs pool hvilket man kun ser ved få hoteller i San Francisco. Prismæssigt og med 50% rabat får man her rigtig meget for pengene sammenlignet med andre hoteller i centrum. Der er dog black out dates, men prøv dig frem med forskellige datoer.

Søg efter priser og book her: http://book.rezidor.com/travelagents/dk

   

The Clift San Francisco (fra 700 kr. pr. nat)

— Spar ca. 50%

Nyt flot og centralt design hotel i San Francisco tæt ved Union Square. Hotellet er en del af hotelkæden Morgans hotel group der tilbyder rigtig gode rabatter til travel agents. Man skal dog være lidt fleksibel for at kunne finde de helt billige priser som man typisk har svært ved at finde i højsæsoner.

Sådan finder du agent priser ved The Clift

   


The Westin St. Francis Union Square (fra 725 kr. pr. nat)

— Spar ca. 40-50%

Stort luksus hotel meget centralt lige på Union Square i San Francisco. Flot hotel i klassisk stil tæt på alt.

Sådan finder du agent priser hos Westin (Marriott)

   

Fairmont San Francisco (fra 725 kr. pr. nat)

— Spar ca. 60-70%

Luksus hotel i Centrum af San Francisco tæt ved China Town og byens seværdigheder. Mange af værelser har en flot udsigt udover San Francisco.

Sådan finder du agent priser hos Fairmont

   

Palace Hotel, A luxury collection hotel, San Francisco (fra 725 kr. pr. nat)

— Spar ca. 50%

Klassisk elegant og historisk luksus hotel lige ved Market Street i centrum af San Francisco tæt ved Union Square og byens seværdigheder. Hotellet har en pool hvilket man kun finder på få hoteller i centrum af San Francisco.

Sådan finder du agent priser hos Marriott

   


Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Se også

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *