Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Luksus spa ophold på slot i Nordtyskland til halv pris

Forkæl dig selv på et 5 stjernet slot

Ikke langt fra den danske grænse finder man en række spa hoteller i Nordtyskland af en rigtig høj kvalitet, samt til priser langt under de danske wellness hoteller, såsom Comwell. Udover at priserne er lavere i Tyskland, er det også muligt at få halv pris som travel agent på f.eks. Radisson Blu Schloss Fleesensee, placeret en times kørsel syd for Rostock. Så trænger du til en lille weekend tur hvor afslapning er i fokus, vil et billigt spa ophold i Land Fleesensee være et godt forslag. Hvem kan ikke bruge et par dage på et slot med en dejlig wellness og spa afdeling. Derudover inkluderer prisen også morgenmads buffet som skulle være rigtig god på slottet.

Radisson Blu Schloss Fleesense er rigtig nemt at booke til travel agent rates på Rezidors agent online booking. Denne kræver intet login eller andre krav udover at du evt. skal kunne bevise at du arbejder i rejsebranchen.


 Radisson Blu Schloss Fleesense i Nordtyskland (fra 476 kr. pr. nat. inkl. morgenmads buffet)

  •     Spar 50%

– Ved ophold f.eks.  fredag d. 1. – søndag d. 3. marts 2013 – prisen blev fundet d. 30. aug 2012 (normal pris 952 kr. pr. nat)

Hotellet er et 5 stjernet slot med spa og wellness afdeling og der er mulighed for forskellige behandlinger.

Hotellet har fået 4,5 ud af 5 stjerner på tripadvisor.

Søg efter priser og book her: http://book.rezidor.com/travelagents/dk

Radisson Blu Resort Schloss Fleesensee

Author avatar

Morten

Arbejder til daglig hos et dansk rejsebureau. Gennem de seneste år har jeg rejst til mange steder i verden, hvor jeg har sparet mange penge ved at benytte mig af de mange rabatter der gives til Travel agents / rejsebureau ansatte. Har derfor lavet denne hjemmeside for at give mine erfaringer videre til andre i rejsebranchen samt for at gøre det muligt at høre andre i branchens viden om gode rabatter.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *