Scroll to top
© Travelagent.dk – rabatter for rejsebranchen

Hoteller med travel agent rates (opdateret 2020)

Den komplette liste – som hele tiden vokser

Det kan være lidt af en jungle at finde frem til hvilke hoteller der giver rabatter til travel agents og hvordan man finder frem til priserne. Vi har derfor lavet denne liste for at gøre det nemmere at overskue rabatterne samt give eksempler på fra priser.

BEMÆRK! – disse rabatter er kun for ansatte i rejsebranchen. Der kræves bevis for dette ved booking eller check-in.

Det er et krav at du er travel agent / ansat ved et rejsebureau eller flyselskab for at kunne booke til disse special priser. Det er også et krav at du har et travel agent ID / visitkort eller andet bevis med på at du er ansat ved et rejsebureau. Læs derfor kravene igennem før du booker. Der er stor forskel på hvor meget hotellerne kræver at se som bevis, nogle steder behøver man intet og andre steder har de specielle krav.
NYHED: Alila Hotels

(Spar op til 30%)

Alila har en række hoteller i 4-5 stjerners klassen. De findes i sær i Asien, men også i Oman & USA. De er ikke blandt de mest gavmilde rabatter, men der er dog lidt at hente på nogle af hotellerne.

Brug rabatkoden: TIRT

Søg på www.alilahotels.com


NYHED: SLH – Small Luxury Hotels of the World

(Spar op til 25-50%)

Er ikke en hotelkæde, men SLH en samling af små individuelt ejede hoteller i luksus-klassen. Kan bl.a. nævne at 2 danske hoteller er medlem – Kokkedal Slot og Nimb hotellet ved Tivoli. Rabatterne – på de af hotellerne som tilbyder SLH travel industry rates – kan nå op på 50% af deres fleksible priser.

Tilmeld dig / login her www.slh.com/travel-agents/


Anantara Hotels & Resorts / Avani Hotels

(Spar op til 30-50%)

Anantara kæden (som også omfatter Avani Hotels) tilbyder en fornuftigt agent rabat på de fleste af deres hoteller. Rabatten kan variere fra hotel til hotel – samt er der hoteller der kun sjældent har ledige værelser. De kalder disse rabatter for deres “Travel Industry Special Rate” – som de fleste steder også inkluderer morgenmad. 

Rabatkode: TIR

Søg direkte på www.anantara.com eller www.avanihotels.com

   IHG – InterContinental Hotel Group (Holiday Inn, InterContinental, Crowne Plaza m.fl.)

(Spar op til 35-40%)

IHG har mere end 4.600 hoteller i hele verden og dækker over hotel brands som Holiday Inn, InterContinental, Crown Plaza, Hotel Indigo & Hualuxe. Det varierer en del, hvor meget du sparer som travel agent på de forskellige hoteller. Et stort plus ved IHG er at det er tilladt at booke op til 2 værelser til agent pris på samme hotel. For at søge og booke til agent priser skal man melde sig ind i deres agent program – IHG agent.

Gå til IHGagent.comTHB Hotels (Mallorca, Ibiza & Lanzarote)

(Spar 25%)

Med rabatkoden – indsættes under “promotion code” THB Hotels hjemmeside – gives der direkte adgang til rabatterne. THB Hotels består af en række hoteller og resorts (3 + 4 stjernede) på Mallorca, Ibiza & Lanzarote. Hvor der på flere er mulighed for både halvpension samt all inclusive.

En god agentrabat uden mange restriktioner, som kendes fra de større hotelkæder. Kræver ikke oprettelse eller tilmeldelse til agentprogram. Eneste krav er bevis for ansættelse ved rejsebureau ved ankomst.

Rabatkode: 90187362USN

Gå til www.thbhotels.comCentara Hotels & Resorts i Thailand og Asien

(Spar op til 40%)

Centara har et stort udvælg af hoteller og resorts i hele Thailand. Derudover findes der også Centara hoteller i Maldiverne, Oman, Qatar, Vietnam, Bali og Sri Lanka. Det er simpelt at finde deres agent priser via nedenstående link og kræver intet login.

Læs mere om Centara agent priser herBest Western agent rates

(Spar op til 50%)

Hos Best Western kan man som travel agent spare 50% på hoteller i USA og Canada samt 25% på hoteller i resten af verden. Det er forskelligt fra hotel til hotel om de tilbyder agent rates og hvor meget man sparer. Det er ikke muligt at se eller søge efter agent priserne online. For at høre priserne skal man ringe til deres agent helpdesk for priser på tlf. 800-334-7234.

Læs mere om Best Westerns agent priser herOmni hotels

(Spar 30 – 70%)

Omni har omkring 40 hoteller af en høj standard / luksus, spredt over hele USA. Der er på flere af hotellerne nogle rigtig gode rabatter at hente. For at booke til rabat priserne er det ikke nødvendigt at oprette en profil eller andet. Vælger du at tage et 20 min online kursus vil du få chancen for at vinde en gratis nat på et valgfrit Omni hotel.

Se hoteller samt søg rabatter her:
www.omnihotels.com/travelagents/travelagentrate.aspx

Meld dig ind og tag online kurset
www.omnihotels.com/TravelAgents/OnlineCourse.aspxMillenium hotels

(Spar op til 50%)

Millenium hoteller finder du spredt ud over hele verden. Det er  muligt at booke samt se priser online.

Rabatkode: TAGENT

Søg priser online på www.millenniumhotels.comHYATT

(Spar op til 50%)

Hyatt har hoteller spredt over hele verden, dog flest i USA og Asien. For at kunne søge rabatterne hos Hyatt skal du oprette dig som bruger på deres agent side. Rabatterne svinger meget fra hotel til hotel og der er også blackout datoer.

Se mere på HYATT’s side for travel agents:

www.hyatttravelagents.com

World Hotels (stor samling af hoteller) 

(Spar ca. 20%)

World Hotels har hoteller spredt over hele verden. Der er her tale om en samling individuelt drevne hoteller som er samlet på denne online booking side. Hotellerne består mest af hoteller af en høj standard og det kan bl.a. nævnes at det eneste danske hotel på deres side er Hotel D´angletere. Dog skal det nævnes at der også er en del billige hoteller som er af en normal standard. Rabatterne er dog ikke lige så store som på andre agent sider – men der kan dog findes nogle rigtig attraktive priser så prøv dig frem. Det virker til at man opnår de bedst mulige agent rabatter når man først booker kort tid før ankomst – det varierer dog fra hotel til hotel.

Find deres agent side her:

https://www.worldhotels.com/travel-agentsRadisson / Rezidor

(Spar 50% på hotel ophold – dog er der black out dates uden rabatter – prøv jer frem, men her er der virkelig penge at spare)

Meget simpel travel agent rates booking system hvor man bare booker uden at skulle logge ind. Det er dog vigtigt at I medbringer et Travel Agent ID eller dit visitkort med jeres rejsebureaus IATA kode på. Alternativt kan du også medbringe et underskrevet brev med stempel på firma brevpapir.

Rabatkode (som indsættes i feltet “Promotional code”): TVLAGENT

http://book.rezidor.com/travelagents


Marriott (nu sammenlagt med tidligere Starwood) + De andre hotel brands under Marriott

(Spar 15-50 % – varierer meget fra sted til sted)

Hos Marriott findes 2 typer af agent priser:

Den simple 
Gå ind på www.marriott.com hvor du finder hotel søgningen midt på siden. Søg efter en destination og skriv ønskede datoer. Nederst i søge boksen skal der klikkes på ”Special rates & awards”. Her udfylder du feltet ”Corporate / promotional code” med bogstaverne TVL. Dette gør at du vil se agent priser.

Marriott FAM rates (de bedste rabatter)
Få adgang til Marriotts bedste travel agent rates (på udvalgte hoteller), som kan være væsentligt billigere end via rabatkoden nævnt ovenfor. Det kræver dog tålmodighed at tilmelde sig, da man skal igennem et længere online kursus før der gives adgang.

Der kan maksimalt bookes 4 sammenhængende nætter til FAM rates.

Tilmeld dig på https://www.travelagents.marriott.comScandic hotels

(Spar 30 – 50%)

Scandic hotels kæden er Danmarks største hotelkæde med 24 hoteller i Danmark samt flere hoteller i hele Norden & Nordeuropa. Disse hoteller er især for forretningsrejsende og Scandic hotellerne har derfor mange tomme værelser i weekenderne hvor det så er muligt for dig at få nogle rigtig gode rabatter som travel agent hos Scandic.

Vi har lavet en guide om hvor du tilmelder dig Scandics agent program samt ser priser:

http://www.travelagent.dk/scandic-hoteller-til-travel-agent-priser/Fairmont / Swissotel / Raffles – Famous agents program

(Spar over 50% på luksus hoteller fordelt over hele verden)

Melder du dig ind i deres agent program ”Famous agents” er der her nogle meget attraktive rabatter at hente. Flere af hotellerne giver over 50% rabat. For at blive medlem skal man svare på nogle få enkle spørgsmål om hotelkæderne hvorefter du så modtager dit login pr. mail. De skriver i deres betingelser at det er et krav at for at kunne booke til deres famous agent priser at man skal have lavet  minimum én kunde booking gennem deres system først, vi har dog kontaktet dem for at høre mere om dette krav. Tilbagemeldingen fra dem var at man sagtens kunne booke uden at have lavet kunde bookinger gennem deres system. Så dette krav kan du bare se bort fra. Er du i tvivl kan du altid kontakte dem via famous agent email – famousagents@frhi.com.

Famous agent har lavet en PDF med en oversigt over alle deres agent priser i lokal valuta:

Se listen for 2012 her: http://www.frhi.com/famousfiles/Famous_Agents_Member_Rate_Sheet_-_V2_-_English.pdf

Meld dig ind i Famous agent programmet her:

http://famousagents.frhi.com/AccorHotels / Sofitel, Mercure, Ibis, Novotel, Motel 6, bl.a.

(Spar 30 – 50%)

AccorHotels har mange budget venlige hotel brands til meget lave priser. For at kunne booke disse skal man først oprette en bruger så man kan få et STAR id hos dem. Dette er nu ret simpelt og man modtager en e- mail med sit id nummer. Herefter kan man klikke på ”personal stay” og søge på agent priser.

Du finder det hele her:

http://travelagencies.accorhotels.com/Dusit hotels
  /Thailand, Dubai, Maldiverne, Egypten

(Spar ca. 40 %)

Via linket nedenfor får du adgang til Dusit hotels travel agent industri rates side. Du kan søge priser samt booke direkte på denne side. Fine hoteller til rigtig gode priser. Dusit har flere hoteller i Thailand men også i Manilla, Dubai, Maldiverne & Kairo.

Søg priser samt book via dette link:

www.dusit.com/travel-industry-ratesDesign Hotels.com

(Spar op til 50%)

Samling af udvalgte design hoteller over hele verden.

http://www.designhotels.com/travel_agents/Hilton / deres andre brands er også at finde her

(Spar op til 40%)

For at se Hiltons travel agent priser brug denne hotel søgemaskine der linkes til nedenfor. Det er dog kun i begrænsede perioder og ved få udvalgte hoteller det er muligt at få rabatter hos Hilton.

www.hilton.com/travelagentoffersJumeirah hotellerne i Dubai / Andre steder i verden (Luksus hoteller)

(Spar over 50%)

Kontakter du Jumeirah hotellerne direkte har de nogle specielle agent priser som er meget lavere end den normale pris. Den normale pris er dog meget høj så selv med 50% rabat er stadig dyre men hotellerne er dog også nogle af de bedste i Dubai. De råder bl.a. over Burj al Arab som er verdens eneste 7 stjernede hotel.

Du kan kontakte Jumeriah på denne mail for at høre om deres agent priser:

helpdesk@jumeirah.com

Se hotellerne her:

http://www.jumeirah.com/Ekstra

Mange hoteller har specielle Travel agent priser men uden at skrive det på deres hjemmesider. Vil du gerne høre om et bestemt hotel har rabatter er det bare at sende dem en mail og spørge. Små individuelle hoteller har dog typisk ikke rabatter.

Sabre: Sabre hotel booking giver rigtig mange travel agent discounts hvis du tilføre /RC-T,P ved en hotel søgning.


Gå til forsiden


1 Stjerne2 Stjerner3 Stjerner4 Stjerner5 Stjerner (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

1 kommentar

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *